Új táska helyett új sport babakocsi

Egyszerűen imádom a táskákat, főleg a márkás divattáskákat. A férjem régen sokat szidott érte, most már elismerem jogosan, hiszen annyi táskát vásároltam, hogy annyit hordani se lehetett, és nem fért már el a szekrényben sem. Ilyenkor azzal mentegetőztem, hogy bizony neki is van egy szerelme rajtam kívül, és az nem más, mint a sör és a focimeccsek. És ha ő márpedig minden héten megy a haverokkal inni, akkor én is hadd vegyek magamnak minden héten egy új táskát. Persze ő erre mindig azt mondta, hogy itt nem magával a vásárlás tényével van a probléma, hanem az árakkal. Szerinte egy táska ára legalább 20 sörözés a haverokkal, ha nem több. Ez nekem akkor merő túlzásnak tűnt, de részben igazat adtam neki és visszafogtam a költekezésemet.

Viszont manapság is igaz rám, hogy ha meglátok egy tökéletes darabot, ami még hiányzik a gyűjteményemből, akkor nem tudok neki ellenállni. Többek között ezért is kerülöm el a táska boltokat. A másik ok, amiért elkerülöm a boltokat, az az, hogy gyermeket várok. És most bizony meg kell spórolni egy kis pénzt, mert egy gyerek nagyon sokba kerül.

Épp a minap mentem új kismamaruhákat venni, mivel a már meglévőket kihíztam, és a szembelévő üzlet kirakatpolcán megláttam egy gyönyörű táskát. Erős próbáltam maradni, így nem mentem be, csak kívülről csodáltam meg a táskát, és elmondtam egy rövid imát, mielőtt rátekintettem az árára. Sajnos az imám nem jött be, az ára elég magas volt, így szomorúan ballagtam haza.

Hogy eltereljem a figyelmemet, elkezdtem nézelődni a neten. Ha magamnak nem vehetek jó dolgokat, akkor a gyereknek fogok venni valami szépet. Egy nagy tétel volt még hátra: a babakocsi vásárlás.

Bár a netről nem szoktam nagyon vásárolni, mert a ruhákat nem tudom felpróbálni, táskát azért néha találok. Na de, semmi elkalandozás, most babakocsit kell vennem.

Találtam is egy nagyon jó weboldalt, ahol jó minőségű sport babakocsi volt készleten méltányos áron. Pont átugrotta a 100 ezres határt, így a szállítás ingyenes volt. 6 színben elérhető és különböző videók szolgáltak a termék bemutatására.

Nagyon korszerű és modern babakocsinak tűnt. Mivel a férjemmel is a kb. 100 ezres max határt beszéltük meg, ami új babakocsinál jó ár, így meg is rendeltem. Praktikusan állítható, újszülöttek számára is tökéletes, és egészen sokáig jó lesz. Kicsire össze lehet szerelni, így a kocsiba is kevés helyet fog foglalni. A weboldal jól nézett ki, de azért megkérdeztem a legjobb barátnőmet, Katát, a többgyermekes anyukát is, hogy mit gondol, miután vetett egypár pillantást a weboldalra. Azt mondta, hogy szerinte az oldal is megbízhatónak tűnik, és az általam kiválasztott Mutsy Nexo babakocsi is jónak tűnik.

Este a férjem hazajött a munkából, én pedig örültem, hogy végre egy jó hírrel tudom meglepni:

  • Képzeld, drágám! Megvettem a babakocsit! Ennyivel is kevesebb dolgunk van már.
  • Nagyszerű! De hogy hoztad el? Ugye nem kellett emelned? – esett kétségbe.
  • Jaj, dehogy is! Interneten rendeltem. Nemsokára kihozzák. És ingyenes a szállítás. És még keretben maradtam!
  • Szuper! Lám mennyit fejlődtél az évek alatt! Büszke vagyok rád! – mondta, majd apásan csókot helyezett a kobakomra.

Néha úgy kezel, mint egy gyereket. Pedig a gyerek pont hogy a pocakomba van. De ez persze oda-vissza van. Én is szoktam anyáskodni felette. Alig várom, hogy megszülessen a kölök, akkor fölötte anyáskodhatunk majd!

A sport babakocsit egyébként pár nap múlva kiszállították, és nagyon jól nézett ki. A férjemnek is tetszett. Tényleg olyan egyszerűen és könnyen működött, mint a videóban. A baba születése után is meg voltunk vele elégedve. És a kis csöppség is jókat tudott benne aludni egy út során.

A slusszpoén a történetben, hogy azt a táskát amit akkor kinéztem, végül születésnapomra megkaptam a páromtól. Vajon ez csupán a véletlen műve? Vagy megtalálta azt a messenger beszélgetést amiben Katának áradoztam a csodaszép táskáról? Vagy Kata szólt? Nos az utóbbiak valószínűbbek, de nekem nem baj, mert akármelyik variáció is igaz, én örülök neki. És a kicsi születése óta nem is költök magamra. Már van egy sokkal fontosabb az életemben: ő.