Megcsúszott motoros, nyitott bukósisak, repülő papírok

Azt hiszem szerencsésen megúsztam a motoros incidenst, ami a minap történt velem. Igaz, a papírjaimra, vázlataimra már nem mondhatom ezt el.

A mostani időjárás

Hát nem tudom, hogy örüljek vagy sírjak, hogy ilyen idő van Igaz, nem igazán szeretek havat lapátolni, és fázni sem szeretek, de mindennek megvan a maga ideje. Most annak lenne, hogy a hó essen, és mindent beborítson, mert a földnek erre lenne szüksége. Ennek ellenére az elmúlt pár napban plusz fokok voltak, de én ennek örültem. Már annyira sok rossz idő volt, hogy vártam, hogy lássam a napot, és hogy érezhessem a melegét.

Azért nem csak a napnak volt jelentős szerepe sajnos. A köd, ami manapság majdnem minden nap ráül mindenre, és nem szabadulunk tőle. Olyan köd foltok voltak a héten is, és estére pedig semmit sem láttam már mikor hazafelé tartottam.

Az állandó rohanás

Valahogy soha nem elég egy napra a 24 óra, mindig többre lenne szükség. Általában mindig mindenhonnan késésben vagyok, és rohannom kell.

police-651504_640A hét közepén még mielőtt végeztem volna a munkával el kellett vinnem a jegyzeteket, hogy másnapra készen legyen, és le legyen gépelve. Persze a ködnek, rohanásnak köszönhetően, na meg persze a közvilágításnak is, elsodort a sarkon egy motoros. Azonnal félreállt, ez miatt nem lehetett panaszom. Mondanom sem kell, hogy felállni sem tudtam az úttestről, úgy beütöttem a lábamat. Na már más nem is hiányzott, csak ez.

Szerencsétlen motoros srác, ugyan annyira megijedt, mint én, mert a nyitott bukósisakját földre dobva rohant oda hozzám, hogy segítsen. Nem volt hibás szerencsétlen, mégis annak érezte magát. Én is rossz helyen akartam át menni, közben a ködnek köszönhetően a látótávolság sem volt túl nagy. Még szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem ment gyorsan.

A papírjaim persze szana szét repültek, és a nyálkás időnek köszönhetően, el is áztak, így használhatatlanná váltak. Oda lett az egész heti munkám, ami igen csak bosszantó, bár jelen pillanatban jobban örültem annak, hogy kisebb sérülésekkel megúsztam a balesetet. A jegyzetek pótolhatók, igaz plusz munkával, viszont ha nagyobb baj lett volna…