Az új állványrendszeren végre elférnek a táskák

Fanni nagyon odavan a táskákért. Már egészen kislánykora óta ismerem, hiszen a testvérem, és emlékszem, hogy már egészen piciként is tetszettek neki a táskák. Anyukánktól ellopta a táskáit, és mindig azzal járkált a házban, mint egy kis úrinő. Erről videó is van. Anyától nem csak a táskákat, hanem a smink termékeket is rendszeresen ellopta. Akarom mondani, elkérte. Csak anya nem volt ott, amikor elkérte. Mindig ezt mondta. És amivel a legjobban kiborította anyát, hogy mindig a legmárkásabb sminkeket és táskákat lopta el, nem kímélve ezzel ősünk idegeit. Viszont anya azt mondta, hogy szerinte ezt majd csak kinövi a Fannika. Elvégre kiskoromba én is odavoltam a pokémonért, aztán mégis kinőttem. De Fannika a táskaimádatát sajnos nem nőtte ki. Egy kicsit sem. Az még csak hagyján, hogy egy csomó pénzt elkölt, márkásabbnál márkásabb darabokra, de a dolgozni is táskák között szeretne. Először megtanult varrni, hogy szép táskákat készíthessen, de sajnos nem volt elég kreatív, és az elkészített táskái vagy unalmasak, egyszerűek, vagy pedig csúnyára sikerültek. Így egy időre fel is hagyott a táskák készítésével. Aztán eladó lett egy táskaboltban. Ez többek között elég jól ment neki. Élvezettel mesélt a táskákról a vevőknek és mindenkinek sikerült megtalálnia a hozzá illő darabot. Aztán áthelyezték időszakosan egy másik helyre. Egy raktárba. Abba a raktárba, ahonnan szállították a táskákat különböző boltokba. Csakhogy ebben a raktárhelyiségben nem volt elég polc és állvány, és amik voltak azok is nagyon csúnyák, és nem voltak jó minőségűek és megfelelően karban tartva. 

Fanni úgy gondolta, megpróbál itt előbbre jutni. Úgy gondolta, hogy még pedig úgy fog előbbre jutni, hogy beszél a főnökkel. A főnök egy nagyon szigorú ember volt és mindig elvárta a becsületes munkát. Fanni becsületesen dolgozott, és a főnök olykor meg is dicsérte érte. Míg végül Fanni úgy döntött, hogy előáll ötletével. Munka után, amikor a többiek siettek haza, ő bement a főnök irodájába, és megkérdezte, hogy zavarhat-e. A főnök kicsit fáradt volt, de azért beengedte. Fanni elmondta, hogy szerinte szükséges lenne még állvány- és polcrendszert venni a raktárba, és ha esetleg a főnök is egyetért, ő ismer egy kereskedést ahol jó minőségű állványrendszereket venni megfizethető áron. Az említett kereskedésnél a raklapos polcrendszer moduláris és igény szerint átalakítható, ugyanis olyan állványkeretekből áll, amelyek csavarkötéssel készültek, és áthidaló gerendákból, amelyek egységes formájúak és speciális csöves profilból készültek. A gerendák beakasztó rögzítős rendszerrel vannak ellátva. Ezenkívül rendkívül biztonságosak is. A raklapos állványok festett vagy horganyzott szabványos acélból készültek. A raklapos polcokból több típus is van, és Fanni szerint a statikus polcrendszer a legmegfelelőbb lenne a cég számára. A főnök mondta Fanninak, hogy nyugodtan folytassa, hogy miért a statikus a legjobb. Fanni szerint a statikus polcrendszer nagyon masszív, teherbíró és sokoldalú. Pontosan alkalmas a táskák tárolására. És a statikus polcrendszeren belül is széles a kínálat kategóriák szerint.

A főnök látta, hogy Fanni felkészült, nem csak egy légből kapott ötlettel áll elő, hanem pontosan utánajárt a dolgoknak, így hát megkérte Fannit, hogy mutassa meg a számítógépén az oldalt. Fanni beütötte a keresőbe a címet, és máris kidobta a kereskedés ízléses és könnyen kezelhető oldalát, ahol a főnökkel együtt könnyen tudtak keresni, és megtalálni a megfelelő polcrendszert. A főnök ajánlatot kért, és eléggé megfelelő volt számára a kapott ajánlat. Úgy gondolta, hogy kipróbálja ezt az újítást, hiszen azzal ő is egyet értett, hogy elkellenek már új polcok és állványok a raktárba.

Miután a főnök megrendelte a nem kis mennyiségű polcrendszert, nem is kellett sokat várni, máris kihozták a polcokat. Méretileg és minőségileg is stimmeltek a termékek, és megfelelt a leírásnak és az oldalon található képeknek is. Miután elkészültek a polcok és állványok, és a régieket elszállították, a dolgozók újra nekiálltak a munkának. A főnök pedig megdicsérte Fannit és előléptette. Fanni nagyon boldog volt, és úgy gondolta, hogy jó úton halad. Én is büszke vagyok Fannira, mert nagyon eszes lány és véleményem szerint még sokra fogja vinni.

állványrendszer