Az Anaftin még az új táskámban is helyet kapott

Mint minden nő, én is szeretem a táskákat. Számomra ez is fontos, akár csak a ruhaválasztás, hiszen a táska is hozzátesz a megjelenésünkhöz. Fontos a színe, a stílusa, az, hogy milyen a formája, és nem utolsó sorban az alkalmazása is. Itt gondolok arra, hogy esetleg háti táskáról van-e szó, amit mondjuk, kiránduláshoz tudok használni, vagy retikülről, amit pedig bulizni tudok vinni.

A táska márka is fontos tényező számomra, még pedig azért, mert tudom, hogy melyik táska márka az, amelyik az én igényeimnek megfelelő táskákat dob a piacra. Sokáig kísérleteztem ezzel, de csak kevés olyan márka van, ami a számomra tökéletes táskát készíti el. Hiába van gyönyörű színe, ha ahhoz, amihez használni szeretném, túl kicsi. Fontos számomra, hogy minden, amire szükségem van, beleférjen. És ne kelljen semmit a zsebemben vagy a kabátom zsebében hordanom, vagy akár kézben.

A mostani táskámmal is így vagyok. Olyat kerestem, ami elég nagy ahhoz, hogy az egész napos rohanáshoz megfelelő legyen. Általában reggel elindulok, és csak este érek haza, így fontos, hogy minden beleférjen, ami egész nap kell. Fontos az is, hogy kényelmes legyen viselni, ne fájjon tőle a hátam és ne kelljen kézben cipelnem a táskát.

Egy gyönyörű szép fekete hátitáskát vettem, aminek három külső nagy zsebe van arany cipzárokkal, és a pántja is aranyszínű. Nagyon kényelmes, az sem okoz gondot, ha kirándulni megyek vele és egész nap a hátamon van. Nem mellesleg, ha iskolába vagy dolgozni megyek, akkor is minden belefér, és a zsebeknek köszönhetően rendszerezni tudom, mit és hova teszek.

Az egyik zsebében a gyógyszereket tartom, gondolok itt a fájdalomcsillapítóra vagy a görcsoldóra, de még az Anaftin is simán elfért benne, amire szükségem is volt a közelmúltban, ugyanis afta alakult ki a számban, és anyukámtól hallottam, hogy az Anaftin a legjobb megoldás, hogy megszűnjön a problémám.

Gyorsan vettem is egyet akkor és bedobtam a táskámba, hogy mindig kéznél legyen és az előírtak szerint tudjam alkalmazni. Nem volt olyan gyors a vásárlás, mivel két helyre is el kellett mennem miatta, mert az első gyógyszertárban már nem volt belőle. Mérges is voltam, mivel akkor nagyon siettem volna, és nem örültem neki, hogy azzal megy el az időm, hogy egyik gyógyszertárból a másikba járkálok érte. Ezért amikor a munkában végeztem és hazamentem, keresni kezdtem az interneten, hogy van-e olyan webshop, ahonnan gyógyszereket lehet rendelni és nem heteket kell rá várni. Találtam is egy webshopot, és két kattintás után már láttam is, hogy miket lehet megrendelni, és az Anaftin is köztük volt. Könnyen átlátható weboldal, minden információt, amire szükség van, pár kattintással el lehet érni, így úgy döntöttem, hogy legközelebb ki is próbálom. Csupán csak össze kell írnom, hogy mikre van szükségem, és azt meg is rendelem majd.

Szerencsére jó nagy a táskám, úgyhogy ha esetleg jó áron innen be tudok szerezni a torkomra is különböző cukorkákat, akkor azok is elférnek a zsebeiben, mondjuk, pont oda tehetném, ahol a zsebkendőket tartom, és akkor teljes mértékben kéznél lennének. Nem is rossz ötlet!

Az biztos, hogy egyelőre táskára nem kell költenem, mert az elmúlt fél évben már hármat vettem, mindegyik más-más színű, viszont van, amelyik mindennapos használatra való, van, amelyik kisebb méretű és inkább moziba, vagy szórakozáshoz ajánlott, mivel oda nem kell sok mindent magammal vinni, így elég egy kisebb táska is.

Anyukám régebben mindig azzal viccelődött, hogy nem tudja, hogy lehet az, hogy mindig panaszkodok, hogy nem tudok már hova pakolni, hiszen annyi táskám van, hogy már a táskákat sem tudom hova tenni. Mondja ezt ő, akinek amúgy annyi cipője van, hogy csak az negyed óra, hogy kiválassza, aznap melyiket veszi fel. Női hóbortok ezek, lássuk be. Bár a férfiaknál is megfigyelhető hasonló. Vannak férfiak, akik ugyanúgy szeretik a cipőket, mint a nők és rengeteg lábbelijük van otthon. Vagy éppen mást gyűjtenek ilyen szenvedéllyel. Nekem a táska a szenvedélyem, kicsi, nagy, színes vagy fekete, mindegy. Az igényes darabokat nagyon szeretem.