A táskáknak menniük kell – de hova?

Márkás táskát venni olcsón egy tudomány, de úgy tűnik, én elég jónak bizonyulok benne. A múltkor is kiszúrtam egy hamisítványt, megmentve ezzel vásárlótársamat nem kevés kellemetlenségtől és pénzkidobástól. Olyan jól megy már nekem a vásárlás, hogy lassan külön táska, amiben a többi táskát tarthatom, aztán egy kicsit nem figyelek oda, és az ágyamat is el kell adnom, hogy elférjenek a táskák. De sebaj, akkor majd alszom a táskáimon. Bármilyen mulatságosan hangzik ez az egész, a veszély valós.
Ezért döntöttem úgy, hogy megválok néhány nem használt darabtól. Korábban próbálkoztam ilyesmivel, de a bolhapiacon nem igazán a márkás táskára éhes vásárlótömeg jelenik meg, főleg nem erre nyitott pénztárcával. Elhatároztam tehát, hogy az interneten keresztül adom el szeretett táskáimat. Nem ismertem ilyen oldalt, ezért beírtam a keresőbe, hogy aprohirdetésingyen. Így akadtam a nextapro.hu-ra, ahol valóban ingyen meghirdethettem az összes eladni kívánt táskát. Bár a megfogalmazás helytelen, én ugyanis egyáltalán nem kívántam eladni a táskákat, de szükségessé vált ez a lépés. Feladtam a hirdetéseket, ügyelve arra, hogy mindenhol egyértelműen le legyen írva és képpel igazolva a táska márkája.

Remélem, hogy olyan vevőket találok, akik valóban értékelik ezeket a darabokat és nem kérik számon rajtam, hogy vajon nem hamisítvány-e. Az hatalmas sértés lenne!