A legjobb lehetőség, ha új táskára vágysz

női bőr válltáskaA táska az iskola után is végig kíséri az ember életét, segít a mindennapi nehézségeinkben, de emellett ugyanakkora szerepet vállal a személyiségünk és stílusuk kibontakozásában is. Az iskolatáska fontosság egy csekély kis emlékké halványul csupán, miután felnőttként nem csak az játszik szerepet a választásban, hogy hogyan néz ki a táska és mennyire trendi a meseszerepelő rajta, hanem sok minden más is! Ilyen például a táska alakja és mérete; zsebei; hordhatósága és kényelme; a színe és fazonja mennyire passzol a stílusunkhoz és ez által a többi ruhadarabunkhoz és kiegészítőnkhöz; mennyire passzol az alkalomhoz, ahol hordani szeretnénk satöbbi, satöbbi. A lényeg tulajdonképpen az, hogy felnőttként nem elég egy táska, ami mindenhova jó, hanem több, alkalomhoz, öltözethez és feladathoz illő darabra van szükségünk.

Én, még tavaly nyáron ástam bele nagyon magam a táska témába, amikor rájöttem, hogy sürgősen szükségem van egy női bőr válltáskára, mivel a régi már nagyon ramaty állapotban van és épp munkát készültem váltani, úgymond megkomolyodtam. És tudjátok, a megjelenés, az nagyon fontos. Volt pár hátizsákom az egyetemi évekről, mert azokat nagyon szeretem, de oldaltáskában valóban szűkölködtem, így hát lépnem kellett. Közben, azonban nagyon zsúfolt volt épp az életem, mert a munkaváltás mellett sofőr vizsgáztam, házasodott az unokatestvérem és még a kutyám is vemhes volt. Rosszul hangzik, mi? Sem kedvem, sem időm nem volt vásárolni menni, így úgy döntöttem, annak ellenére, hogy még soha nem vásároltam online sem ruhát, sem semmilyen kiegészítőt, hogy rendelni fogok magamnak egy táskát. Persze izgatott voltam, hisz fogalmam sem volt, hogy hol kezdjem az egészet. Aztán találtam egy nagyon ízléses, megbízhatónak tűnő webshopot, ahol kifejezetten csak táskákat árulnak és ott bele szerettem egy darabba. Aztán gyorsan még hozzá csaptam egy kis alkalmi táskát is a rendeléshez, és ezzel az esküvőre is beújítottam. A történetem röviden ennyi: az alkalmi táskáról sokat nem tudok beszélni, hiszen azóta nem volt alkalmam viselni, de a bőr táska kiváló szolgálatot tett. Nagyon jó minőségű, szuperül bírja a strapát, egy éve, szinte minden nap azt hordom.

Az ok pedig, ami miatt most erről írok, nem más, mint hogy a napokban eldöntöttem, hogy veszek még egy táskát, és miközben a kínálatot böngésztem, rájöttem, hogy jó lenne veletek is megosztani ezt a szuper webshop lehetőséget, ha már táskákról van szó. Szóval most erről fogok bővebben mesélni.

Először is nagyon fontos a választék: vannak itt női bőr divattáskák (kézi, háti és váll), férfi és női bőr aktatáskák, férfi bőr oldaltáskák, bőr orvosi táskák és vadásztáskák, bőr övtáskák és laptoptáskák és még bőr utazótáskák is. A kínálat nagyon bő, mindenki válogathat kedvére, aki szereti a bőr táskákat és az eleganciát. És akkor ez még nem minden: bőröndök és utazótáskák közül is válogathat az ember: kemény falú vagy puha falú bőrönd, kabin bőrönd, vagy akár szettben is lehet vásárolni őket. És végezetül ott van még a többi termék: bőr pénztárcák, ékszerdobozok, iskolatáskák és hátizsákok, valamint más bőr kiegészítők. Meguntátok olvasni? Ez az! Erről beszélek. A választék nagyon bő a termékek pedig megbízhatóak és elegánsak, egytől egyig.

Egyébként, ha megtetszett valamilyen termékük, de félsz megrendelni, van egy mintaboltjuk is, ahol megtekintheted álmaid táskáját. Én még nem jártam ott, de biztosan kedvesek. De, fontos tudni azt is, ha rendelsz, hogy 30 nap elállási jogot kapsz a webshoptól, tehát ha nem tetszik élőben, amit megrendeltél, vagy csak másképp képzelted el, bőven van időd visszaküldeni. Sőt, ha 30.000 forint feletti értékű a termék, amit végül mégsem kérsz, akkor a visszaszállítást sem kell kifizetned (ami amúgy csak 1.500 forint). Az pedig, hogy az oldalukon van egy elállási nyilatkozat-minta egy óriási pluszpont. Nem kell izgulnod, hogy mit írj, vagy mondj, amikor szégyelled magad, hogy mégsem tetszik a termék, amit már megrendeltél és megkaptál. Mondtam én, hogy megéri velük üzletelni, ilyen lehetőség kevés webshopnál adódik. A házhoz szállítás egyébként 10.000 forint rendelési összeg felett ingyenes, a GLS futár szolgálat viszi házhoz, vagy az általad kiválasztott csomagponthoz.

Ami nagyon tetszik még, és amit én is most fogok kipróbálni, az a VIP Klub tagság. A címből megítélve csak annyi tudok így előre, hogy kedvezményekkel és különleges ajánlatokkal jár a tagság. Én ennek nagyon örülök, hiszen amióta tavaly nyáron megrendeltem tőlük a táskát, annyira beleszerettem a bőr válltáskákba, hogy már nem is kívánok hátizsákot hordani, akármennyire is divatos lett mostanában.

Szóval ezt érdemes tudni róluk, de igazából, az a legjobb, ha megnézed a kínálatukat. Higgy nekem, hogy azonnal el fogsz ámulni a sok elegáns és minőségi bőrtáska között. Mert ezek tényleg azok, az én táskám és az én szavam a bizonyíték.